Küldj képet és nyerj kovácsnaptárat!

kovacsnaptar250Ha megosztod velünk patkolásról, körmölésről, patkolókovácsról, patkókról, vagy épp a lovad patáiról készült legjobb képeidet, most megnyerheted a MAPE hivatalos kovácsnaptárainak egyikét Várkonyi Andi rajzaival.

Érdemes tehát játszani!

.

Nincs más tennivalód, mint hogy lájkolod a Magyar Patkolókovácsok Egyesületének Facebook oldalát (ha eddig még nem tetted), majd pedig feltöltöd üzenőfalunkra a legjobb patkolással, körmöléssel, patával, a patkolókovács munkájával kapcsolatos fotóidat. Beküldési határidő: 2014. január 15.

A legtöbb lájkot szerző fotók készítői közül a MAPE elnöksége és Várkonyi Andi választják majd ki azt a három szerencsést, akik gazdagabbak lesznek egy-egy kovácsnaptárral.

A kovácsnaptár

A kovácsnaptár

A MAPE hivatalos kovácsnaptárának grafikáit Várkonyi Andi készítette. Kereskedelmi forgalomban nem kapható, korlátozott példányszámban került kinyomtatásra, egyelőre kizárólag a Magyar Patkolókovácsok Egyesületének tagjai, illetve a MAPE tagjai juthattak hozzá. A nagy érdeklődésre való tekintettel korlátozott példányszámban lehetőség lesz a naptár megrendelésére is. Előrendelésedet az alábbi űrlap kitöltésével juttathatod el hozzánk:

Kapcsolódó oldalak:

Elkészült a kovácsnaptár >>

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?