13 patkolókovács üti idén a vasat

josvafo250Pénteken kezdetét veszi a 4. Nemzetközi Patkolókovács Verseny Jósvafőn, eljött tehát az ideje, hogy bemutassuk a versenyzőket, illetve bíráinkat.

Idén se babra megy a verseny, a győztes a dicsőség és a tapasztalat mellett értékes ajándékokkal lesz gazdagabb.

.

Bírók

 250Jerome francia_zaszlo_papiron_kft Champion Jerome: 26 éve dolgozik patkolókovácsként. Franciaországban és Belgiumban rendszeresen versenyzik és bíráskodik. A 2007-ben második, 2008-ban harmadik helyezett francia csapat tagja a veronai patkolókovács versenyen. 2011-ben francia bajnok. Saját lova van, kedveli a díjugratást.
 Fabien250 francia_zaszlo_papiron_kft Fabien Eymeric: 10 éve dolgozik patkolókovácsként. Az Európa- és világbajnokságok, illetve a francia bajnokság profi kategóriájának rendszeres résztvevője. Hobbija a motorozás.

Versenyzők

benoit250 francia_zaszlo_papiron_kft Benoit Gehin: 7 éve dolgozik patkolókovácsként. Patkolókovács versenyek rendszeres résztvevője francia és belga színekben. Belga csapatával részt vett az Európa-bajnokságon. Hobbija a horgászat.
hall250 zaszlo_eng Alexander Hall: 6 éve dolgozik patkolókovácsként. Édesapja is patkolókovács, innen az elhivatottság és az inspiráció. Legutóbbi 3 patkolókovács versenyén rendre 3. helyezett lett.  Hobbija a kerékpározás és a motorozás.
 pepirmusztang250FF  zaszlo_eng William Hampson: Nős, egy kislány büszke apukája, patkolókovács versenyek rendszeres résztvevője. Édesapja is patkolókovács volt. Hobbija a patkolókovács versenyeken való részvétel, a sziklamászás és a szörfözés.
250godo  Godó József: Lovagol, díjugratásban A/1-ben versenyzett. Patkolókovács versenyek rendszeres résztvevője idehaza és külföldön egyaránt.
250adam  Kosakowski Adam: 15 éve patkolókovács. Két lova van, lovagol, ha ideje engedi. Régebben militaryban versenyzett félprofiként.
 250michal3  Kotkiewicz Michal: 13 éve dolgozik patkolókovácsként. Versenyzett a Werkman Spring Games-en, Lengyelországban és három alkalommal Jósvafőn. Van egy lova, a felesége lovagol. Egy lány és egy fiú édesapja. Hobbija a kovácsolás.
 250pawel2  Lesner Pawel: 29 éves, 10 éve dolgozik kovácsként. Saját lova van, hobbija a díjugratás.
pepirmusztang250FF francia_zaszlo_papiron_kft Romain Maraisin: 5 éve dolgozik patkolókovácsként, nemrégiben nyitott saját vállalkozást. Tavaly a patkolókovás tanulók Angliában megrendezett versenyén 3. lett. Francia patkolókovács versenyek rendszeres résztvevője, az idei évtől már profi kategóriában.  Hobbija a horgászat.
pepirmusztang250FF francia_zaszlo_papiron_kft Ludovic Mathieu: 1986 óta, tehát 29 éve van a szakmában. Rendszeresen versenyzik. Európa-bajnokságon kétszer volt 2., a világbajnokságon 3. helyezést ért el. 15 alkalommal volt francia bajnok. Két lovat tart, hobbija emellett a horgászat és a kovácsolás.
 250prodan250  Pródán Norbert: 1975-ben született. 1999 óta dolgozik önállóan Hajdú-Bihar, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Patkolókovács versenyek rendszeres résztvevője idehaza és külföldön egyaránt. Eddig mindhárom alkalommal megnyerte a jósvafői versenyt. Lovagol, díjugratásban A/1-ben versenyzett. Szívesen kerékpározik a gyerekeivel, olykor motokrosszozik, és szabadidejében is szívesen kalapál patkókat.
 250GRogerson zaszlo_eng Rogerson George: 6 éve dolgozik patkolókovácsként az angliai Readingben. Számos patkolókovács versenyen részt vett már Angliában. Édesapja is patkolókovács.
250tschumnig austria Thomas Schumnig: 17 éve dolgozik patkolókovácsként, patkolókovács versenyek rendszeres résztvevője. Részt vett a 2012-es Európa-bajnokságon. Hobbija a lovaglás és a kovácsolás.
 250mateusz  Szczęsny Mateusz: 7 éve került a szakmába. Egy lova van, rendszeresen lovagol. Szeret kovácsolni, maga készíti a szerszámait.

Nos, Te kinek drukkolsz?

versenyzomontazs790

Kapcsolódó oldalak:

Jósvafő 2015 >>

Meghívó / Invitation / Einladung >>

Versenyfeladatok / Tasks / Aufgaben >>

 

 

 

 

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?