Rendkívüli közgyűlés és MAPE szakmai nap

josvafo250A Magyar Patkolókovácsok Egyesülete 2015. december 5-én rendkívüli közgyűlést tart az alapszabály módosítása miatt. De hogy ne csak a hivatalos teendőkről szóljon a nap, előadást tart Dr. Molnár József és Dr. Kis János és beszámolunk az idei Luwex legmegosztóbb témájáról is.

.

Egyesületünk alapszabályát ugyanis a PTK-ban foglalt jogszabályváltozásokhoz hozzá kell hangolni, a változtatást pedig a tagságnak el kell fogadnia.

MTI Fotó: Komka Péter

MTI Fotó: Komka Péter

A közgyűlést 13 órakor tartjuk. Amennyiben a közgyűlés a tagság létszámának 50% plusz egy fő hiánya miatt határozatképtelen, úgy a közgyűlés az első kiírt időponthoz képest egy órán belül 14 órakor újra összehívásra kerül, és az ott jelenlévők létszáma lesz a meghatározó.

Hogy ne csak a hivatalos teendőkről szóljon ez a nap, hanem ismereteinket is bővítsük, két állatorvost hívtunk meg, hogy előadást tartsanak nekünk. Elsőként Dr. Molnár József a nyak és nyaktájéki problémákról és azok mozgásra gyakorolt hatásairól, másodikként Dr. Kis János a hát, a gerinc és a kereszttáji képletek és azok mozgásra gyakorolt hatásairól tart előadást.

Ebéd után beszámolunk az idei Luwex rendezvényről és Dr. Gerics Balázs vezetésével a Luwexen előadóként részt vevő Michael Miller előadásán elhangzottak kapcsán az átfordulásról fogunk beszélni. Azt már most előrebocsátjuk, hogy a téma az ott jelenlévő szakembereket is megosztotta.

A rendkívüli közgyűlésen kizárólag MAPE tagok vehetnek részt. A rendezvényen való részvétel díjtalan, vendégünk vagy egy kiadós ebédre.

Helyszín: Monor Nyerges Hotel (Hegyessy tanya 3., tel: +36 29 410 758, www.nyergeshotel.hu).

Időpont: 2015.december 5., szombat. Regisztráció 8 óra 30 perctől.

Jelentkezés módja: A lenti regisztrációs adatlap kitöltésével, illetve Rábaközi Sándornál (tel: +36 30 327 3035, email: rabakozis@gmail.com)

Jelentkezési határidő: 2015. december 1.

Regisztráció

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?