Louis Vuitton patkóban jár egy magyar ló

LV250Kétség sem férhet hozzá, hogy a patkolókovácsok rettentő kreatív emberek, hiszen nap mint nap problémák sorát kell megoldaniuk úgy, hogy az adott ló és az adott lótartó számára is ideális megoldás szülessen. És az is nyílt titok, hogy egy kis humorért sem mennek a szomszédba. Ezúttal Barsi Zoltán és Perge István csempésztek mosolyt klienseik arcára.

.

Kollégáink ugyanis egészen különleges, egyedi és megismételhetetlen Louis Vuitton márkájú patkót használtak a legutóbbi patkolásnál. Valahogy így:

LVpatkoOG

Vagy mégsem? Nézzük a teljes történetet!

Szabó Tímeától kaptuk az alábbi levelet:

„Szeretnék veletek megosztani pár képet, ami a napokban készült.

Néha szoktuk mondani, hogy “cipőt kap a ló…”, “új cipője van…”, hát akkor miért ne lehetne márkás is a cipő?! Ezért gondoltam, hogy üssünk a patkóba márkajelzést, ami ebben az esetben az LV, azaz Louis Vuitton.

Már régebben láttam ehhez hasonlót, így már akkor nagyon megtetszett ez nekem és most sikerült is megvalósítani, amit köszönök Perge Istvánnak és Barsi Zoltánnak.

LV790-414

 

Mivel jogot hallgatok, ezért Perge Istvántól kaptam egy paragrafus jelet is, melyet úgy oldott meg, hogy az S betűt kétszer ütötte bele, egy kissé elcsúsztatva, ami szimbolizálja a signum sectionist, másnéven a paragrafus jelet.

Paragrafus

Továbbá, csináltunk még olyat, ahol a ló nevének a kezdőbetűje van a patkóba ütve:

Riziko790

R, mint Rizikó.”

Nem csak patkolókovácsod érti a viccet, de Te is benne vagy a mókában? Vedd válladra az üllőt és pályázz a Miss, vagy Mr. Anvil 2016 kitüntető címre!

Kapcsolódó cikkeink:

Miss & Mr. Anvil 2016 >>

Mert a versenyzésbe egy kis móka is belefér >>

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?