Csak egy átlagos nap egy patkolókovács életében…

A patkolókovácsok mindennapjai nem telnek túl változatosan: mennek egyik istállótól a másikig, körmölnek, patkolnak és indulnak tovább – legalábbis ezt gondolja róluk a legtöbb lovas. Ideje, hogy lerántsuk a leplet és megmutassuk a patkolókovácsok mindennapjainak vicces, vagy éppen kihívásokkal teli oldalát is!

.

De hogy egy kis nevetést csempésszünk a témába, két rendkívül találó videót hívtunk segítségül. 

Fotó: Mike Hayward Horseshoeing

Fotó: Mike Hayward Horseshoeing

Ha a lovak emberek lennének: a patkolókovács látogatása

Az If horses were people sorozat pontosan az, amit a címe is ígér: megmutatja, milyenek lennének a hétköznapjaink, ha a lovak emberek lennének. És mivel rendkívül találóan és humorosan dolgozzák fel a lovak körüli mindennapos eseményeket, nem csoda, hogy a sorozat rendkívül népszerű a lovasok között. Szerencsére készült egy epizód arról is, hogyan zajlik a patkolókovács látogatása:

Tényleg csak egy átlagos nap

“Ó, ne haragudj, elfelejtettem, hogy jössz… Princess kint van a legelőn. Csak szólítsd a nevén és oda fog menni hozzád. Tudod, ő a pej kanca” – így kezdődik Mike Hayward vicces kis videója, amelyben bemutatja, milyen kihívásokkal találja szemben magát nap mint nap munkája kapcsán. Ha nem érted, hogy patkolókovácsod miért van folyton késésben, ebből a videóból minden kiderül:

Amellett, hogy a nevetés egészséges, ezek a kis videók arra is jók, hogy rámutassanak, mivel könnyítheted meg patkolókovácsod dolgát már a legközelebbi találkozáskor.

Kapcsolódó cikkeink:

12+1 tuti tipp, amivel biztosan patkolókovácsod idegeire mész >>

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?