Íme Miss & Mr. Anvil 2016

nyertesek250Bár az 5. Nemzetközi Patkolókovács Verseny csak pénteken veszi kezdetét, már most történelmi pillanathoz érkezett a versenysorozat. Ugyanis idén először ítéljük oda a Miss & Mr. Anvil 2016 címeket.

.

Június elején hirdettük meg a Miss & Mr. Anvil 2016 megmérettetést – először a jósvafői nemzetközi patkolókovács versenyek történetében. A feladat az volt, hogy a bátor jelentkezők emeljék vállukra patkolókovácsuk üllőjét (vagy a sajátjukat), és készítsenek fotót az akcióról.

nyertesek790

22 bátor jelentkező vállalta a megmérettetést, köztük 11 hölgy, 9 úr, a Visszafolyó Lovastanya csapata patkolókovácsostul, valamint Rizi Bizi Gold Rolex, a legsármosabb spániel, aki valaha is üllővel pózolt. A legfiatalabb résztvevő mindössze 13 éves volt, de egy belevaló kismama, egy állatorvos és egy csikós is csatlakozott a mezőnyhöz. A 22 fotót összesen 2159 lájkkal jutalmazták a MAPE Facebook oldalának követői.

A legtöbb lájkot kapott képek közül szigorú szakmai zsűri választotta ki azokat a szerencsés nyerteseket, akik egy évig büszkén viselhetik a Miss, illetve Mr. Anvil 2016 megtisztelő címet, ráadásul VIP belépőt, szállást és ellátást is nyernek az 5. Nemzetközi Patkolókovács Versenyre.

A Miss Anvil 2016 címről az 5. Nemzetközi Patkolókovács Verseny főbírája, Nigel Fennell, Mr. Anvil személyéről Dr. Jenny Hagen döntött. Nem is maradt hátra más, minthogy eláruljuk kik ők és meg is mutassuk őket:

Bóz Bea - vagyis mostantól Miss Anvil 2016

Bóz Bea – vagyis mostantól Miss Anvil 2016

...és Mr. Anvil 2016

…és Mr. Anvil 2016

Miss és Mr. Anvil nyereményei:

  • VIP belépő az 5. Nemzetközi Patkolókovács Versenyre, így a versenytérről izgulhatják végig a megmérettetést és azt is láthatják, hogyan zajlik a versenyfeladatok pontozása. Mivel ez szigorúan titkos folyamat, Miss és Mr. Anvilt a verseny végéig titoktartás köti.
  • Egy éjszakára (szombatról vasárnapra) szállás és a verseny két napjára ellátás a Patkolókovács Verseny helyszínén.

Sok szeretettel várjuk Miss és Mr. Anvilt Jósvafőn!

Ők a Hétköznapi Hősök

Egyúttal az is eldőlt, hogy kik azok a hétköznapi hősök, akik egy-egy patkolókovács instrukcióit követve megpróbálkozhatnak egy patkó kovácsolásával 2016. augusztus 6-án, szombaton délután:

Bóz Bea, azaz Miss Anvil 2016

Bóz Bea, azaz Miss Anvil 2016

Lajkó Katalin

Lajkó Katalin

Dr. Tornyi Katalin

Dr. Tornyi Katalin

Mr. Anvil 2016

Mr. Anvil 2016

Iván Attila

Iván Attila

Parászka Előd

Parászka Előd

Sok szeretettel várjuk őket 2016. augusztus 6-án, szombaton délután!

Minden kedves pályázónak köszönjük a részvételt.

Kapcsolódó cikkek:

Miss & Mr. Anvil 2016 >>

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?